© 2024 Eighty Eight

Even sparren?
Bel ons!

Verhuur

Voor jouw event

Verhuur van geluid, licht en video

Heb je zelf een licht- en geluidsbedrijf, ben je DJ of evenementen organisator? Eighty Eight is een vertrouwd adres voor het huren van verlichting, geluid en video. Met ons moderne en brede assortiment van apparatuur hebben we voor bijna iedere hulpvraag een oplossing.

Bij verhuur van geluid kan gedacht worden aan het huren van professionele DJ-gear maar ook het huren van een mengtafel of zelfs een complete PA-installatie behoort tot de mogelijkheden. Omdat we veel voor bands werken beschikken we daarnaast over een breed assortiment van microfoons en zijn ook in-ear monitorsystemen verkrijgbaar.

Voor de verhuur van verlichting zijn er ook verschillende mogelijkheden. We beschikken over eenvoudige lichtsets die op kleinere events gemakkelijk zelf kunnen worden geïnstalleerd. Daarnaast behoort ook het huren van moving heads, LED-spots, (rook)effecten en conventionele verlichting tot de mogelijkheden. Om de verlichting aan te sturen zijn lichtregietafels verkrijgbaar.

Een lichtshow moet in de meeste gevallen bevestigd worden aan een systeem van trussmateriaal, statieven en/of takels. Wij hebben deze rigging materialen beschikbaar. Desgewenst kunnen ook podiumdelen en theaterdoeken worden geleverd.

Heb je een zakelijk event, wil je voetbal kijken op je buurtfeest of ben je van plan een buitenbioscoop te organiseren? Eighty Eight verhuurt TV schermen en beamers met scherm in verschillende afmetingen. Natuurlijk kan hierbij ook de benodigde randapparatuur worden geleverd.

Benieuwd naar één van de bovenstaande mogelijkheden of staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en je ontvangt zo snel mogelijk een een passende aanbieding.

Waarom Eighty Eight?

 • Breed assortiment
 • Professionele en moderne apparatuur
 • Snel een passende aanbieding

Even sparren?
Bel ons!

Meer over verhuur

Geluid

DJ-gear, randapparatuur PA-installaties en microfonie. Wij beschikken over een breed assortiment van kwaliteitsmerken waardoor je verzekerd bent van goed geluid.

Licht

Basisverlichting, bewegend licht, (rook)effecten, rigging en regietafels. Maak van jouw event een spectaculaire show met ons brede assortiment van kwaliteitsmerken.

Video

TV schermen, beamerprojecties en randapparatuur. Met ons professionele video assortiment is er voor bijna ieder event een oplossing.

Decilux AVrent
BAM! Festival
Booster Festival
Seven Days Music
Voorjaarsfeesten Markvelde

Dit is wat anderen over ons zeggen

De afgelopen 10 jaar werk ik met regelmaat samen met 88 aan projecten. Het is een top bedrijf!

Joost, Daan en Bas leveren uitstekende kwaliteit. Professioneel team, snelle service, goede communicatie! Een absolute aanrader.

Pim Kokkeler

Booster Festival

De mannen van 88 zorgen elk jaar weer voor een fantastische sfeervolle tent door middel van licht en geluid.

Ze denken oplossingsgericht met ons mee, en zorgen voor een goede sfeer. Top voor mekaar!

Thomas Olde Hampsink

Oktubberfest

FAQ Verhuur

Zijn er mogelijkheden voor transport?

Het is geen enkel probleem om gehuurde materialen op locatie te leveren. Desgewenst kunnen we ook een handje helpen bij het monteren of inregelen van de gehuurde apparatuur.

Zijn er voordelen bij meerdaagse huur?

Bij meerdaagse huur van materialen bieden wij interessante staffelkortingen. Bovendien betaal je alleen de gebruiksdagen, zo is het geen probleem om de spullen één of meerdere dagen voor een event op te halen en een dag later terug te brengen.

Hebben jullie en prijslijst voor verhuur?

Vanwege het grote verloop in ons assortiment hebben we geen publieke prijslijst beschikbaar. Door onze professionele planning software kunnen we snel een passende aanbieding maken voor de apparatuur die jij nodig hebt.

Met welke merken werken jullie?

Vanuit onze passie voor techniek werken we altijd met de beste merken in de sector. Hierdoor is het geluid altijd strak, het licht spectaculair en wordt er altijd voldaan aan de eisen van bands en artiesten. Een greep uit de kwaliteitsmerken waarmee we werken:

 • KS Audio
 • QSC Audio
 • Allen & Heath
 • Midas
 • Avolites
 • Infinity
 • Martin
 • Prolyte

© 2024

Eighty Eight

| Privacy verklaring