© 2024 Eighty Eight

Even sparren?
Bel ons!

Verhalen

Van onze mensen

De verhalen van Eighty Eight

Lees de verhalen van een deel van de mensen achter Eighty Eight. Met techniek als gezamenlijke passie, gecombineerd met een eindeloze drive om samen mooie herinneringen te maken, staat dit team altijd voor ons klaar. Voor dag en dauw en vol energie, naar de mooiste events!

Finley

Post

Overdag in de IT, 's avonds koning licht

Ooit als stagiair begonnen en nu koning licht. Waar hij overdag in zijn IT-servicebus de regio doorrijd is ’s avonds de lichttafel zijn vertrouwde plek.

Joost

Ankersmid

Grondlegger

Hij bouwde vanaf zijn 12e aan Eighty Eight. Hij is doordeweeks actief als bedrijfsadviseur en ’s in het weekend het liefst achter de geluidstafel.

Bas

Peeters

Onze technische backbone

Bas is altijd te porren voor een toffe audio klus, en als deze man niet achter de mengtafel staat trapt hij de soldeerbout aan om onze kabelsystemen in elkaar te bakken. Hij komt diep in de nacht nog wel eens een ree tegen en staat daarom ook wel bekend als de jachtopziener.

Jaap

Ankersmid

Overdag tussen de dieren, 's avonds achter de knoppen

Hij levert al vanaf zijn twaalfde een bijdrage aan Eighty Eight. Naast zijn baan als dog whisperer is Jaap met regelmaat bij ons achter de knoppen te vinden.

Gerrit

Aanstoot

Allrounder van het eerste uur

Hij staat altijd voor ons klaar. Zowel achter de knoppen van het licht als het geluid een topper en bovendien altijd een goed humeur.

Jelmer

Kleinsevert

Passie voor alles waar licht uit komt

De kreet jong geleerd is oud gedaan gaat voor Jelmer zeker op. Al vanaf dat hij kon lopen houdt hij zich bezig met showtechniek.

Maarten

Ter Doest

Van truckmonteur tot technicus

Stilzitten komt niet voor in het woordenboek van Maarten. Houdt het wagenpark in topconditie en springt in het weekend regelmatig zelf achter de knoppen.

Daan

Ankersmid

Het zesde bandlid.

Of deze man op stookolie of Duracel ultra loopt zijn we nog niet achter. Zowel achter de lichttafel, in het magazijn en achter de boekhouding is Daan onmisbaar voor Eighty Eight.

© 2024

Eighty Eight

| Privacy verklaring