© 2024 Eighty Eight

Even sparren?
Bel ons!

Over ons

Hoe kleine feestjes groot werden

Het verhaal van Eighty Eight

De voorgeschiedenis van Eighty Eight begint al in de jaren 70 wanneer DJ’s Harrie Exterkate en Paul Ankersmid met de Seventy Seven drive-in-show menig evenement verzorgen, zoals de eerste edities van de Paasparty in Bentelo en diverse zomerfeesten, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Jaren nadat Paul Ankersmid werd opgevolgd door DJ Gregor Slaghekke ontstaat er bij toeval een samenwerking tussen de zoons van de oorspronkelijke oprichters. Olav Exterkate en Joost Ankersmid zijn sinds het jaar 2000 actief onder de naam Eighty Eight. In 2009 werd besloten dat een inschrijving bij de kamer van koophandel niet uit kon blijven.

In de afgelopen jaren is Eighty Eight van een lokale drive-in-show uitgegroeid tot een regionale speler in de verhuursector voor licht en geluid. Daan Ankersmid treed in 2015 toe en in 2018 neemt Olav afscheid van Eighty Eight.

Sinds 2022 wordt Eighty Eight gerund door Joost Ankersmid, Daan Ankersmid en Bas Peeters. De projecten worden gedraaid met een professioneel team van enthousiaste eindbazen met 1 gedeelde passie: Van ieder feest een succes maken door uitstekende techniek met een glimlach.

Niet alle artiesten

staan op het podium

onze artiesten dragen
zwart & oranje

Mensen maken het verschil. Voor dag en dauw of diep in de nacht werken we vol passie en energie aan mooie events, vaak nog naast een gewone baan.

Ontdek onze verhalen

Waar zijn we nu?

Altijd aan het werk

Volg onze avonturen op facebook

© 2024

Eighty Eight

| Privacy verklaring