Kunnen we ergens mee helpen? Bel ons: 085 - 06 07 988
Selecteer een pagina

Het verhaal achter Eighty Eight.

De voorgeschiedenis van Eighty Eight begint al in de jaren 70 wanneer DJ’s Harrie Exterkate en Paul Ankersmid met de Seventy Seven drive-in-show menig evenement verzorgen, zoals de eerste edities van de Paasparty in Bentelo en diverse zomerfeesten, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Jaren nadat Paul Ankersmid werd opgevolgd door DJ Gregor Slaghekke ontstaat er bij toeval een samenwerking tussen de zoons van de oorspronkelijke oprichters. Olav Exterkate en Joost Ankersmid zijn sinds het jaar 2000 actief onder de naam Eighty Eight. In 2009 werd besloten dat de oprichting van Eighty Eight drive-in-show v.o.f. niet uit kon blijven.

In de afgelopen jaren is Eighty Eight van een lokale drive-in-show uitgegroeid tot een regionale speler in de verhuursector voor licht en geluid. Om goed te kunnen voldoen aan de grote vraag naar onze producten en diensten is begin 2015 Daan Ankersmid toegetreden als 3e vennoot van Eighty Eight.

Samen met collega onderneming C&S licht en geluid en onze enthousiaste groep freelancers gaan we geen uitdaging uit de weg. Hierbij staat passie voor het vakgebied en plezier tijdens het werk centraal.