Kunnen we ergens mee helpen? Bel ons: 085 - 06 07 988
Selecteer een pagina

Geluid van Eighty Eight, altijd de juiste beleving

Welke geluiden u ook ten gehore wilt brengen op uw evenement, het geluid hierbij moet altijd voor de juiste beleving zorgen. Eighty Eight levert hiervoor apparatuur van de hoogste klasse gecombineerd met jarenlange ervaring op het gebied van geluid in alle soorten en maten.

Om het optimale uit het door u gehuurde geluidssysteem te halen zorgt de geluidstechnicus met de juiste randapparatuur en expertise voor geluid dat niet alleen hoorbaar is maar ook de juiste afstelling heeft voor het betreffende evenement. Dit geldt niet alleen voor de grotere evenementen maar ook voor het feest in uw achtertuin.

Live geluidstechniek

Eighty Eight kan naast de plaatsing en afstelling van geluidssystemen ook veel voor u betekenen als het gaat om apparatuur en dienstverlening voor live techniek. Het kan hierbij gaan om het uitversterken van bands maar ook het verstaanbaar maken van toneelstukken en speeches. Voor bands waarmee we vaker mogen werken bieden we interessante samenwerkingsmogelijkheden met concurrerende prijzen.

Losse verhuur geluidsapparatuur

Wij leveren niet alleen geluidsoplossingen incl. geluidstechnici. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Dry-hire of del losse verhuur van geluidsapparatuur.

Benieuwd wat we voor uw evenement of band kunnen betekenen? Neem contact op.