© 2024 Eighty Eight

Even sparren?
Bel ons!

Events

Die zich onderscheiden

Licht, geluid en video voor events

Of het nu om een festival, bedrijfsfeest, buurtfeest, huwelijk of een uitvaart gaat. Ieder event groot of klein verdient passende techniek. Door goed te luisteren en actief mee te denken over de beste oplossing zorgt ons team ervoor dat onze opdrachtgevers zich met ieder event onderscheiden en iedere bezoeker een top beleving heeft.

Ieder project start bij de aanvraag van onze opdrachtgever. In het geval van een kleinschalig event met duidelijke uitgangspunten maken wij in no-time een passende offerte en worden direct de benodigde mensen en materialen gereserveerd. Als het gaat om grote, complexe en meerdaagse events gaan wij persoonlijk in gesprek om de behoeften in kaart te brengen. We komen samen tot de beste oplossing voor licht, geluid, video en ook special FX.

In de werkvoorbereidingsfase worden de technici definitief vastgelegd en worden de materialen gereserveerd. Voor grootschalige events wordt het lichtplan vooraf ingetekend en soms ook geprogrammeerd. Er is contact met de technici van geboekte bands en artiesten om te zorgen dat aan hun eisen en wensen wordt voldaan.

Tijdens de bouw van het evenement zorgt ons team voor een soepele montage van alle apparatuur en wordt er met oog voor detail afgewerkt. De lichtshow wordt verder geprogrammeerd en wanneer dit noodzakelijk is wordt het geluid ingeregeld met behulp van speciale meetapparatuur.

Als het publiek binnen stroomt zorgen onze technici dat alles soepel verloopt. Het geluid moet strak en verstaanbaar zijn en de lichtshow spectaculair. Artiesten en bands worden ondersteund en we zijn het technische aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Natuurlijk gebeurt dit allemaal met een glimlach en soms ook met een biertje in de hand.

Als het evenement ten einde loopt starten wij met de demontage van de materialen en zorgen wij dat de organisator zo snel mogelijk verder kan met de verdere afbouw van het event.

 

Waarom Eighty Eight?

 • Volledige ontzorging
 • Creatief en doordacht
 • Hoge kwaliteit geluid en licht
 • Concurrerende prijzen

Even sparren?
Bel ons!

Meer over...

Licht

We leveren doordachte oplossingen voor verlichting. Voldoende basislicht, passende kleuren en spectaculaire effecten zorgen voor een adembenemend totaalplaatje.

Geluid

Een passende geluidsinstallatie van A-kwaliteit en de geschikte randapparatuur. Eighty Eight heeft op gebied van geluid alles in huis voor podia tot wel 4000 bezoekers.

Video

Onze video oplossingen zijn verkrijgbaar in de vorm van TV schermen of beamerprojectie, geschikt voor kleinere events tot een volledige buiten bioscoop.

BAM! Festival
Oktubberfest
Paasfeesten Lonneker
Booster Festival
Voorjaarsfeesten Markvelde

Dit is wat anderen over ons zeggen

Hun flexibiliteit en creativiteit maakt ze uniek. Dit maakt ze onmisbaar voor ons als vrijwilligers organisatie.

Zo hebben ze afgelopen jaar de techniek op al onze podia en ook een binnen bioscoop verzorgd.

Thijmen de Groot

BAM! Festival

Wij zijn blij met de aanpakkers van Eighty eight.

Door een samenwerking met snelle communicatie en professionele crew wordt je ontzorgd voor, tijdens en na het evenement. Bedankt voor de service!

Jort Voortman

Paasfeesten Lonneker

Vaak gevraagd over Events

Wat kost de techniek voor een event?

De kosten worden bepaald op basis van de omvang van de benodigde licht- en geluidsinstallatie. Een evenement met veel bezoekers heeft immers een grotere installatie nodig dan een klein café.

Als je de aanvraag voor je event bij ons neerlegt dan denken we mee over de benodigde materialen en mensen. We maken een vrijblijvende prijsopgave voor de techniek, door het gebruik van professionele planning software zijn de prijzen altijd marktconform en transparant. Komen er materialen bij of blijkt er toch minder nodig te zijn dan denken we tot op het laatste moment met je mee om de opdracht bij te stellen.

Met welke merken werken jullie?

Vanuit onze passie voor techniek werken we altijd met de beste merken in de sector. Hierdoor is het geluid altijd strak, het licht spectaculair en wordt er altijd voldaan aan de eisen van bands en artiesten. Een greep uit de kwaliteitsmerken waarmee we werken:

 • KS Audio
 • QSC Audio
 • Allen & Heath
 • Midas
 • Avolites
 • Infinity
 • Martin
 • Prolyte

Wat heb ik nodig voor mijn event?

De techniek die je nodig hebt voor je event is voor een groot deel afhankelijk van de invulling die je er aan geeft. Een aantal zaken waar je aan moet denken zijn:

Geluidsapparatuur – Boek je een band of DJ? Of wil je alleen achtergrondmuziek laten klinken dan is goed geluid met de juiste randapparatuur onmisbaar

Verlichting – Voorkom dat je gasten in het donker staan en geef de show van de geboekte artiesten een extra boost met een passende lichtinstallatie

Video – Wil je video’s laten zien aan je gasten of is er een sponsorpresentatie? Zorg ervoor dat je beschikt over een televisiescherm of beamerscherm

Special FX – Wil je dat je zorgen voor een knallende extra dimensie op je event? Denk dan aan knallende confetti, vuur effecten of CO2 jets.

© 2024

Eighty Eight

| Privacy verklaring