© 2024 Eighty Eight

Even sparren?
Bel ons!

Altijd in voor een feestje.

Wat je ook nodig hebt, we kunnen het vast voor je regelen. De meest gestelde vragen hebben we hieronder alvast voor je op een rijtje gezet. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op!

 • Eighty Eight
 • Rientjesoven 30
 • 7621 HG Borne

Even sparren?
Bel ons!

Klaar om een feestje te bouwen? Neem contact op!

Alle veel gestelde vragen

Zijn er mogelijkheden voor transport?

Het is geen enkel probleem om gehuurde materialen op locatie te leveren. Desgewenst kunnen we ook een handje helpen bij het monteren of inregelen van de gehuurde apparatuur.

Zijn er voordelen bij meerdaagse huur?

Bij meerdaagse huur van materialen bieden wij interessante staffelkortingen. Bovendien betaal je alleen de gebruiksdagen, zo is het geen probleem om de spullen één of meerdere dagen voor een event op te halen en een dag later terug te brengen.

Hebben jullie en prijslijst voor verhuur?

Vanwege het grote verloop in ons assortiment hebben we geen publieke prijslijst beschikbaar. Door onze professionele planning software kunnen we snel een passende aanbieding maken voor de apparatuur die jij nodig hebt.

Wat kost de techniek voor een event?

De kosten worden bepaald op basis van de omvang van de benodigde licht- en geluidsinstallatie. Een evenement met veel bezoekers heeft immers een grotere installatie nodig dan een klein café.

Als je de aanvraag voor je event bij ons neerlegt dan denken we mee over de benodigde materialen en mensen. We maken een vrijblijvende prijsopgave voor de techniek, door het gebruik van professionele planning software zijn de prijzen altijd marktconform en transparant. Komen er materialen bij of blijkt er toch minder nodig te zijn dan denken we tot op het laatste moment met je mee om de opdracht bij te stellen.

Met welke merken werken jullie?

Vanuit onze passie voor techniek werken we altijd met de beste merken in de sector. Hierdoor is het geluid altijd strak, het licht spectaculair en wordt er altijd voldaan aan de eisen van bands en artiesten. Een greep uit de kwaliteitsmerken waarmee we werken:

 • KS Audio
 • QSC Audio
 • Allen & Heath
 • Midas
 • Avolites
 • Infinity
 • Martin
 • Prolyte

Vervoert Eighty Eight ook onze backline?

Omdat wij het belangrijk vinden om onszelf volledig te focussen op de technische infrastructuur vervoeren wij geen backline voor de bands waarmee we samenwerken. We vinden het ook erg belangrijk dat de bands waarmee we samenwerken zelf bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. Uiteraard zijn hierop uitzondering te bedenken zoals drukke weekenden waarin we voor meerdere projecten de gehele show in vervoeren of het meeleveren van een (drum)podium als de gelegenheid daarom vraagt.

Krijgen we altijd dezelfde technici?

Wij plannen onze crew erg zorgvuldig. Dat wil zeggen dat we altijd de beste match proberen te maken tussen de technicus, de opdrachtgever en het type opdracht. We kunnen helaas niet beloven dat we altijd in staat zijn om dezelfde mensen in te plannen.

Wat kost de techniek voor een band?

De kosten worden bepaald op basis van de omvang van de benodigde licht- en geluidsinstallatie. Een evenement met veel bezoekers heeft immers een grotere installatie nodig dan een klein café.

Wij werken daarom met pakketprijzen die voor al onze vaste partnerships met bands gelijk liggen. Deze pakketprijzen bieden voldoende flexibiliteit om bij ieder event de juiste installatie aan te bieden maar geven ook structuur aan de te hanteren prijzen.

Wat heb ik nodig voor mijn event?

De techniek die je nodig hebt voor je event is voor een groot deel afhankelijk van de invulling die je er aan geeft. Een aantal zaken waar je aan moet denken zijn:

Geluidsapparatuur – Boek je een band of DJ? Of wil je alleen achtergrondmuziek laten klinken dan is goed geluid met de juiste randapparatuur onmisbaar

Verlichting – Voorkom dat je gasten in het donker staan en geef de show van de geboekte artiesten een extra boost met een passende lichtinstallatie

Video – Wil je video’s laten zien aan je gasten of is er een sponsorpresentatie? Zorg ervoor dat je beschikt over een televisiescherm of beamerscherm

Special FX – Wil je dat je zorgen voor een knallende extra dimensie op je event? Denk dan aan knallende confetti, vuur effecten of CO2 jets.

Dit is wat anderen over ons zeggen

© 2024

Eighty Eight

| Privacy verklaring